Witte tanden in 2 sessies

Witte tanden –  behandeling:


Hoe ziet een behandeling eruit?
In de salon staat een heerlijke ligstoel met massage stand, zodat u tijdens een behandeling heerlijk kunt ontspannen. Tijdens de eerste afspraak vindt er altijd eerst een kleine intake plaats. Nadat deze heeft plaatsgevonden, neemt u plaats in de ligstoel en gaat de behandeling van start. U krijgt een mondspreider in, zodat ik uw tanden met een speciaal doekje en een frisse spray kan poetsen. Vervolgens kijk ik of u geen opgetrokken tandvlees heeft. Wanneer dit wel het geval is, geen probleem! De zichtbare zenuw of zenuwen worden tijdens de gehele behandeling beschermd met een gel. Hierna breng ik tandenbleek gel aan op uw tanden, de ledlamp wordt ingesteld en u ligt dan de 1e20 minuten onder de lamp. Deze lamp zorgt ervoor dat de gel wordt geactiveerd is geheel veilig en maakt gebruik van Active air. Dat wil zeggen dat deze zachtjes lucht blaast aan de zijkant van uw mond. U merkt hier verder niets van!


Na deze 20 minuten, haal ik alle gel eraf. Tegelijkertijd wordt dan ook aanslag van bijvoorbeeld koffie, thee en roken verwijderd. Deze stappen herhaal ik hierna nog twee keer.

Na de behandeling maken wij een nieuwe afspraak die binnen 3 weken plaatsvindt. Deze sessie vindt op precies dezelfde wijze plaats als de eerste afspraak. Let op: deze tweede sessie is erg belangrijk. De gel trekt dieper in uw tanden, waardoor ze nog witter worden en langer wit blijven!

Voor welke behandelingen kan ik bij De Zeeuwse lach terecht?
Bij de Zeeuwse lach bied ik 2 behandelingen aan, namelijk De Zeeuwse lach behandeling en de Parelmoer behandeling. Beide behandelingen zijn exact hetzelfde, alleen wordt er bij de Parelmoer behandeling andere tandenbleek gel gebruikt voor nog wittere tanden en een mooie parelmoeren glans.

De Zeeuwse lach behandeling kost de 1esessie €60 en de 2esessie €45,-
De Parelmoer behandeling kost de 1esessie €80 en de 2esessie €65,-

In de salon zijn ook producten verkrijgbaar zodat u zelf uw tanden witter kunt maken. Onder andere de gum & tooth powder met bamboe tandenborstel of de natural whitening tandpasta.