Tanden bleken – De behandeling

Hoe ziet een behandeling eruit?

In de salon staat een heerlijke ligstoel met uitzicht naar buiten. Tijdens de eerste afspraak vindt er altijd eerst een kleine intake plaats. Nadat deze heeft plaatsgevonden, neemt u plaats in de ligstoel en gaat de behandeling van start. U krijgt een mondspreider in, zodat ik uw tanden met een speciaal doekje en een frisse spray kan poetsen. Vervolgens kijk ik of u geen opgetrokken tandvlees heeft. Wanneer dit wel het geval is, geen probleem! De zichtbare zenuw of zenuwen worden tijdens de gehele behandeling beschermd met een gel. Hierna breng ik tandenbleek gel aan op uw tanden, de ledlamp wordt ingesteld en u ligt dan de 1e 20 minuten onder de lamp. Deze lamp zorgt ervoor dat de gel wordt geactiveerd, deze is geheel veilig en maakt gebruik van Active air. Dat wil zeggen dat deze zachtjes lucht blaast aan de zijkant van uw mond. U merkt hier verder niets van!


Na deze 20 minuten, haal ik alle gel eraf. Tegelijkertijd wordt dan ook aanslag van bijvoorbeeld koffie, thee en roken verwijderd. Deze stappen herhaal ik hierna nog twee keer.

Na de behandeling maken wij een nieuwe afspraak die binnen 2/3 weken plaats vindt. Deze sessie vindt op precies dezelfde wijze plaats als de eerste afspraak. Let op: deze tweede sessie is erg belangrijk. De gel trekt dieper in uw tanden, waardoor ze nog witter worden en langer wit blijven!

  • De Parelmoer behandeling.
    Met deze behandeling krijg je het beste resultaat en door de parelmoer krijgen je tanden ook nog een mooie natuurlijke glans. Deze behandeling bestaat uit 2 sessies.
  • De Refresh behandeling.
    Deze behandeling is alleen voor bestaande klanten. Deze klanten hebben al eerder hun tanden laten bleken maar willen graag na een tijd hun tanden laten opfrissen. Deze behandeling bestaat uit 1 sessie.

De Parelmoer behandeling kost de 1esessie €95 en de 2esessie €80,-
De Refresh behandeling is 1 sessie €80,-

Gesprek is geopend !
Hallo,
Hoe kan ik je helpen :)?