Wenkbrauwen

Als wenkbrauwen specialist kijk ik naar de meest natuurlijke vorm wat bij jouw past. Bij het shapen van de wenkbrauwen worden de wenkbrauwen eerst geverfd, dan harsen. In de salon gebruik ik de speciale hars van Lycon die de kleinste haartjes weg weet te halen. En indien nodig nog wat weghalen met de pincet.

Is het lang geleden? Heeft iemand het ooit verpest? Of heb je er zelf altijd veel aan geplukt?Spannend ! Samen kijken we dan naar de wensen van de klant en met het advies van Annabel komen we er samen uit.

Soms is de wenkbrauw in één keer helemaal terug in shape en soms heeft het even tijd nodig en krijg je tips mee van Annabel.

1 ding is zeker, de wenkbrauwen zijn altijd zo natuurlijk mogelijk.

Hybrid brows

Hybrid brows is één van de nieuwste trends binnen de brow wereld.  Met hybrid brows worden niet alleen de haren geverfd, maar ook de huid en kan er een mooie vorm gecreëerd worden. Hybrid Brows zijn namelijk hoog gepigmenteerd en geeft een rijk en voller resultaat. Hybrid verf blijft veel langer zitten dan henna en is ook wat zachter qua substantie.

Hybrid verft blijft gemiddeld 7 tot 10 dagen op de huid en op de haren wel tot 7 weken! Het vervaagt dus niet uit de haartjes maar het groeit eruit. Ook is er minder kans op een allergische reactie dan bij henna brows. 

Wenkbrauwen Shapen/harsen/verven €27,50
Wenkbrauwen Shapen/harsen/verven met hybrid verf €37,50

Let op! Per 1 Augustus gaan de prijzen omhoog.

Gesprek is geopend !
Hallo,
Hoe kan ik je helpen :)?