Benen harsen

Ben jij het ook zo beu om steeds maar je benen te scheren? Laat ze dan harsen!

Hier een aantal voordelen van het benen harsen:

  • Je haren blijven na het harsen langer weg en groeien zachter terug.
  • Je krijgt een gladde look.
  • Minder last van ingegroeide haren.
  • Geen stoppels.
  • Haartjes komen minder en zachter terug

Nog 3 tips van Annabel:

#1. Plan het meest geschikte moment.
Voorkom onnodig ongemak en huidproblemen door het harsen van je benen op de juiste dagen van de maand in te plannen. Probeer bijvoorbeeld te voorkomen dat je twee tot drie dagen vóór of na je menstruatie je benen harst. De huid is in deze periode gevoeliger.

#2. Zorg voor optimale haarlengte van je benen.
Zorg dat het haar op je benen niet te lang, maar ook niet te kort is. Hars heeft haar nodig om zich aan te kunnen hechten. Als het haar op je benen te kort is dan heeft het weinig hechting. Is het te lang dan is de kans op afbreken groter. Als het haar bij de wortel afbreekt dan groeit het weer sneller aan. Ook is de kans op ingegroeide haartjes dan groter. De beste haarlengte om je benen te harsen is ongeveer tussen de 0,5 en 0,8 cm.

#3. Scrub je benen aantal dagen voor de behandeling.
Scrub je benen twee dagen voordat je gaat harsen. Door je benen te scrubben verwijder je de dode huid. Haartjes die zich nog onder de dode huidlaag bevinden, komen dan ook naar voren. Door je huid twee dagen van tevoren te exfolieren, verkrijg je het beste resultaat. De haartjes zullen makkelijk loslaten, waardoor het resultaat niet alleen gladder is, maar ook minder pijnlijk. Daarnaast helpt het ook nog mogelijke ontstekingen te voorkomen. Dus ons advies luidt: Scrubben!

Gesprek is geopend !
Hallo,
Hoe kan ik je helpen :)?