Bindweefsel & gelaatsmassage cupping

Bindweefselmassage Borst , hals en gezicht .

Ik kan het niet vaak genoeg zeggen, maar de bindweefselmassage blijft een van de mooiste maar ook een van de meest bijzondere massages. Iedere klant ervaart het anders, maar iedere klant kan beamen dat je echt voelt dat er iets met je huid gebeurt. En doordat je afvalstoffen vrij komen en worden afgevoerd voelt het alsof er een rugzakje met ‘ellende’ van je afvalt. Tijdens de massage kan het ook zo zijn dat er veel emoties loskomen.

Bindweefselmassage is een perfecte behandeling om de huid te laten stralen! De behandeling heeft als doel de huidconditie te verbeteren waardoor deze er jonger, frisser en strakker uit komt te zien. Het is een mooie anti-aging behandeling die onder andere zorgt voor verbetering van de huidstructuur en huidteint.

Bindweefselmassage is een diepe manuele massage die wordt uitgevoerd op de onderste laag van de huid, het onderhuids bindweefsel. In deze huidlaag bevinden zich onder andere fibroblasten. Fibroblasten zijn verantwoordelijk voor de aanmaak van collageen en elastine en zorgen voor de elasticiteit en de stevigheid van de huid. Vanaf het 25ste levensjaar neemt de activiteit en de hoeveelheid aanmaak van collageen en elastine af, waardoor er geleidelijk aan fijne lijntjes ontstaan. De rek gaat er als het ware uit waardoor er rimpels ontstaan en de huid gaat verslappen. Hoe eerder de eerste kenmerken van huidveroudering behandeld worden, des te beter het huidverouderingsproces vertraagd kan worden.

Voordelen van de bindweefselmassage met cupping.

• Verbetert je huidconditie, hierdoor wordt bijvoorbeeld acne ook vermindert.

• Verbetert je huidstructuur.

• Zorgt voor een stralende glow.

• Stimuleert de doorbloeding van je huid.

• Lijntjes en rimpels verminderen.

• Aanmaak van nieuw collageen.

• Je voelt je mentaal ontspannen en beter.

• Stress en spanning in je lijf worden minder.

Tijdens de behandeling maak ik gebruik van de heerlijke producten van Extenso. Tijdens deze behandeling wordt de huid regelmatig gereinigd en verzorgd door een heerlijk masker. Wanneer het masker aan het intrekken is krijgt u nog een ontspanningsmassage van uw schouders en nek.

Duur massage: 90 min

Prijs per massage: €85

Gesprek is geopend !
Hallo,
Hoe kan ik je helpen :)?