Schoonheidsproducten

Extenso, no-nonsense skincare

Extenso is een eerlijk, no-nonsense merk voor de beauty professional dat zich richt op de essentie van huidverbetering. Extenso is een duurzaam, vegan cosmeticamerk op basis van hoogwaardige werkstofcomplexen en natuurlijke ingrediënten afkomstig van heilzame planten, kruiden en bloemen.

Extenso producten worden geproduceerd met respect voor natuur en milieu en zijn vrij van omverpakkingen, microplastics, parabenen, minerale oliën en overbodige geur- en kleurstoffen.

En Extenso heeft ook iets leuks ! In de salon kun je ‘Lets meet’ setjes kopen voor maar €15,90 ! Hierin zitten 4 kleine tubes met hierin een reiniging, peeling, masker en dagcrème. Zo kun je het eerst thuis proberen en kijken of Extenso iets voor jou is!


Extenso Sun Care biedt optimale bescherming zonder witte waas en is ocean friendly en reef safe. De producten bevatten UVA, UVB en breedspectrum filters, antioxidanten en hoogwaardige ingrediënten die vroegtijdige huidveroudering voorkomen en de huid verzorgen en hydrateren.

• Sun Cover SPF 50 • 50 ml
Deze prettige zonnebrandcrème beschermt de huid en helpt vroegtijdige huidveroudering te voorkomen.

• Invisible Sun Mist SPF 50 • 150 ml
Een transparante mist die de huid beschermt zonder haar uit te drogen.

• After Sun Care • 150 ml
Kalmeert en herstelt de huid na blootstelling aan de zon. Krachtige werkstoffen en een mix van antioxidanten voeden en hydrateren de huid.

Gesprek is geopend !
Hallo,
Hoe kan ik je helpen :)?