FAQ’s

Voordat klanten besluiten hun tanden te bleken zitten zij dikwijls vol met vragen. De meest gestelde vragen staan hieronder weergegeven met daaronder het antwoord op de vraag.

Heeft u toch nog vragen mail mij dan uw vraag.

 Is tanden bleken schadelijk voor mijn tanden?

Nee, het tanden bleken met onze peroxide vrije gel is niet schadelijk voor uw tanden. Wij maken namelijk uitsluitend gebruik van producten op natuurlijke basis, zoals kokosolie. Onze gel tast het glazuur en eventuele vullingen dan ook absoluut niet aan.

Hoe wit worden mijn tanden na een behandeling?

Hoeveel witter je tanden na een behandeling worden scheelt per persoon. Onder andere door de kleur van je tanden voor het bleken, uw mondhygiëne en uw levensstijl. Ook uw leeftijd speelt een rol. Bijvoorbeeld of u veel koffie, thee of rode wijn drinkt en of rookt. Maar uw tanden worden na een behandeling altijd schoner en witter !

 Hoelang na de behandeling blijven mijn tanden wit?

Dit is ook afhankelijk per persoon, en aan uw levensstijl. Na de behandeling ziet u direct resultaat. Na verloop van tijd zal uw gebit langzaam weer verkleuren. Bij de meeste klanten blijft het resultaat 6 maanden zichtbaar.

Hoe kan ik mijn tanden wit houden na de behandeling?

Natuurlijk is een goede mondhygiëne belangrijk. U kunt het verkleuren van uw tanden ook tegen gaan. U kunt nu in de salon onze Tooth & gum powder kopen.  Dit is een poeder op natuurlijke basis die de tanden diep reinigt, polijst en bleekt. Deze poeder is te koop voor €20,-.U kunt dit product  ook gebruiken zonder dat u uw tanden heeft laten bleken. Ook heeft Annabel van de Zeeuwse lach nog een gouden tip ! Deze krijgt u zeker mee in de salon.

Ik heb gevoelige tanden, doet het tanden bleken pijn?

In het algemeen doet het tanden bleken geen pijn. Maar heb je van jezelf al ernstige gevoelige tanden dan kan dit bij het tanden bleken wel gevoelig zijn. Onze gel is namelijk koud, dit kan voor sommige klanten niet prettig worden ervaren. Dat is het zelfde als je met gevoelige tanden een glas koud water drinkt.

Ik heb kronen/facings/vullingen, kan ik mijn tanden dan laten bleken?

Heeft u bijvoorbeeld een facing of een kroon aan een van uw voortanden en deze is witter als uw andere tanden dan is dit geen probleem. Is uw facing of kroon donkerder dan uw eigen tanden, dan zult u dit blijven zien. De facings/kronen en vullingen kunnen gebleekt worden. Er zit op uw tanden altijd een aanslag laag van voedsel en drinken, dit gaat er met het tanden bleken ook af, dus ook van uw kroon of facing. Maar de kroon of facing kleurt niet mee. ( zie bij mijn resultaten de foto van een klant een facing)

 Ik heb last van opgetrokken tandvlees, kan ik mijn tanden dan laten bleken?

Ja, u kunt uw tanden gewoon laten bleken. De tandcosmeticus zal eerst goed u gebit onderzoeken, heeft u inderdaad last van opgetrokken tandvlees dan zal zij dit beschermen door een blauwe gel aan te brengen op uw tandenvlees, zodat de peroxide vrij gel niet op uw zenuw gaat zitten.

 Ik gebruik momenteel veel medicatie en/of antibiotica. Kan ik mijn tanden laten bleken?

Je ziet vaak door medicatie of antibiotica dat de tanden verkleuren, vaak zijn ze wat grijzer. Uw tanden kunnen gebleekt worden maar het heeft minder effect. De verkleuring komt dan namelijk van binnenuit de tand.

Ik ben zwanger , kan ik mijn tanden laten bleken?

U kunt als u zwanger bent uw tanden laten bleken, dit is niet schadelijk voor u of voor uw baby. U heeft wel omdat u zwanger bent meer hormonen wat het resultaat kan beinvloeden. Het kan dus zijn dat als u uw tanden heeft laten bleken het effect sneller verdwijnt.  Dit is niet bij iedereen zo, het is uw eigen keuze.

Moet ik mijzelf voor bereiden op een behandeling?

Zorg voor goede mondhygiëne. Het zelfde als u naar de tandarts gaat.

Gesprek is geopend !
Hallo,
Hoe kan ik je helpen :)?